Onze diensten

Het bedrijf voor uw installatie oplossingen en loodgieter werkzaamheden, ontstaan vanuit een passie voor installatiewerk. Professioneel, vakkundig en kwalitatief uitgevoerd met veel oog voor detail. Altijd gericht op het beste resultaat, moderne technieken, nieuwe idee├źn en een klantgerichte service.

Wat wij doen

Door onze ruime kennis en ervaring in het installatievak bieden wij een zeer breed pakket aan installatie diensten en bent u verzekerd van een goede en betrouwbare dienstverlening. Zo kunt u bij ons terecht voor uw complete CV installatie, de renovatie van uw badkamer en het installeren van (design) radiatoren. Maar ook voor uw gas- en waterleidinginstallaties, diverse ventilatiesystemen en zonne-energie installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag bij de keuze uit het grote scala aan producten en merken uit de huidige markt. Kraantje Lek gebruikt daarbij uitsluitend merken die bekend staan om hun vertrouwde kwaliteit, waardoor u profiteert van duurzaamheid en een goede garantie.

Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Met veel plezier helpen wij u verder en overleggen met u de vele mogelijkheden.

Heeft u een spoedklus? Geen probleem, bel ons en wij helpen u altijd zo snel mogelijk.