Gas- en waterleidingen

Voor alle werkzaamheden aan uw gas- en waterleidinginstallaties bent u bij ons aan het juiste adres. Van het aanleggen van complete gas- en waterleidinginstallaties tot het verhelpen van lekkages.

Gasinstallaties

Een deskundig en veilig aangelegd gasleidingnetwerk is van levensbelang. Kraantje Lek is een betrouwbaar bedrijf en maakt hierbij uitsluitend gebruik van Kiwa gekeurd leidingmateriaal en fittingen. De aanleg van leidingwerk wordt uitgevoerd volgens de daarvoor geldende kwaliteitsnormen en voorschriften. Na het controleren van uw gasinstallatie en het vervangen van leidingen, wordt uw systeem voor ingebruikname uitgebreid getest op gasdichtheid om weglekken uit te sluiten. Deze wordt afgeperst met perslucht om de dichtheid te waarborgen.

Heeft u last van gaslucht of vermoedt u een gaslekkage, neemt u dan zo snel mogelijk contact op. Wij proberen direct actie te ondernemen bij deze ongevallen.

Waterleidingen

Het aanleggen en aanpassen van uw waterleidinginstallaties dient met precisie te worden uitgevoerd. Kraantje Lek kan u hierbij op vakkundige wijze van dienst zijn en is gespecialiseerd in het aanleggen van waterleiding installaties.

Ontstaan er in uw woning beginnende vochtplekken, zorg dan dat u hier altijd zo snel mogelijk naar laat kijken om hevige water lekkages te voorkomen. Wij sporen de lekkage graag spoedig voor u op, om deze vervolgens te kunnen repareren. Is uw lekkage hevig of is uw waterleiding gesprongen, dan adviseren wij u om direct contact op de nemen met ons per telefoon.